Благотворителен концерт във Варна за музиканта Димитър Димитров

OFFNews 16 август 2017 в 11:59 4180 1

От 20:30 ч днес в Летния театър на Варна ще се проведе благотворителен концерт в помощ на музиканта Димитър Димитров, който загуби сестра си и остана без дом след пожар на 24 януари. Рок легендите на България ще свирят с цел да се съберат средства за Митко.

"Майка ми и племенникът ми ме събудиха към 3:30 през нощта и ми казаха, че къщата гори. Ние успяхме да се спасим, но за жалост, сестра ми почина в пожара, който е започнал от нейната стая. Не се знае какво се е случило, никой не успя да изясни причината за пожара и смъртта на сестра ми", каза Димитров пред bTV.

На сцената ще излязат цялата група "Легендите", Иван Лечев, Косьо Марков, Стенли, Любо Киров, Звезди от "Ахат", Орлин Павлов, "Фанданго", Нелко Коларов.

"Два часа ще има много здрав рокенрол с най-яките парчета, които тези хора са създали", разказа Митко Кърнев, който е основният организатор на благотворителното събитие.

"Всички, включително община Варна и всяка институция, която има отношение към този казус, бяха много отзивчиви. Надявам се да помогнем на Митко и да направим един здрав концерт", добави още Кърнев. 

Всички участници ще пеят безвъзмездно, а цената на билетите ще бъде 20 лева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови