Британските рокери Orange Goblin идват за Wrong Fest 2017

ОFFNews 18 април 2017 в 16:00 3765 0

Петото издание на Wrong Fest ще се проведе на 1 юли в „Маймунарника“ в София под формата на „city edition”, като в него ще вземат участие четири групи. Първите потвърдени артисти са метъл гигантите от Orange Goblin.

Orange Goblin са английска хеви метъл група, създадена през 1995 г. в Лондон. Тежкият рок за тях не е просто музика, а начин на живот, като съвсем заслужено са признати от метъл обществото на острова за част от британския рок елит и една от най – добрите групи за последните 20 години. Те получиха номинация на престижните награди Metal Hammer Golden Gods Awards в категория за най – добра метъл група в Англия за 2017 г.

Гоблините черпят вдъхновението си от боговете на хард рока - Black Sabbath, Motörhead & Thin Lizzy, Celtic Frost, Danzig & Black Flag, а за повече от 20-годишната си история са свирили на едни от едни от най – престижните метъл фестивали - Sonisphere, Download, Hellfest, Soundwave, Bloodstock Open Air, Roadburn, Dynamo, Maryland Death Fest и High Voltage.

Имат 8 студийни албума и 5 EP-та (от които 2 сплита с Electric Wizard и 1 с Alabama Thunderpussy).

Early Birds билети можете да намерите в мрежата на ticketlogic, bilet.bg или в The Wrong Bar в София на цена от 25 лв.

След изчерпване на ценовата категория от 25 лв. билети ще се продават на цена от 30 лв., а децата до 10 г. включително ще могат да влизат без билет, като задължително условие е да бъдат с придружител и попълнена предварително декларация от родителите/настойниците. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови