Броени дни ни делят от грандиозното шоу на Solar Christmas

Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд идват за специално шоу в "Арена Армеец"

ОFFNews 18 декември 2017 в 16:40 8887 0

Най-специалното и мащабно събитие на клуб "Ялта" наближава.

Този петък, 22 декември, фестивалът Solar Christmas ще посрещне Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд за едно неповторимо коледно шоу в зала "Арена Армеец". Старт на вечерта ще даде DJ Runo.

Solar Christmas е едно от най-очакваните събития в края на годината от феновете на електронната музика. Мащаба, специалната празнична атмосфера и артистите, които винаги са на световно ниво, са основните причини за любовта на феновете. 

Всяка година в нощта на събитието зала "Арена Армеец" е превзета от хиляди фенове, а огромната сцена в залата от много танцьори и акробатични изпълнения. Качественото озвучаване, което винаги е било приоритет за клуба, както и специалните визуализации, допринасят за най-емоционалните моменти от нощта.

Тази година организаторите отново са се погрижили събитието да бъде неповторимо и са направили нещо, което не се е случвало досега в България. Качването на двете звезди на електронната музика Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд на една сцена е изключително и предвещава едно наистина грандиозно парти. Двамата холандци с изключителни кариери са признавали неведнъж, че България е една от любимите им парти дестинации - заради публиката и невероятната атмосфера, която тя създава.

Ограничено количество билети за Solar Christmas може да намерите в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цени от 60 лева (стандартен) и 100 лева за VIP билет.

Повече поробности за програмата на клуб "Ялта" може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови