Букмейкъри нареждат България на второ място на 'Евровизия'

OFFNews 14 април 2018 в 20:15 8482 1

Българската песен за "Евровизия" ще спечели второ място на тазгодишния песенен конкурс, предвиждат букмейкъри. Това показва справка на OFFNews в сайтове за залагания.

Група Equinox впечатли с първото живо изпълнение на "Bones" в Лондон миналата седмица. Оттогава постепенно песента се изкачи от 7-мо на 2-ро място. 

Почитатели на конкурса коментираха под видеото от живото изпълнение, че опасенията им за това, че студийната версия са се оказали напразни. 

"Чувствам се глупаво, че поставих тази песен на 18-то място в моя топ 43...Вокалите им ме накараха да усетя песента", написа потребител под живото изпълнение.

Според друг почитател на "Евровизия" живото изпълнение е зашеметяващо, докато студийният запис не е толкова добър. 

Днес е второто живо изпълнение на "Bones", този път в Амстердам. До Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-Джей Джей, Джони Манюел и Трей Кембъл на сцената ще застане и Кристиан Костов. Той беше българският представител на "Евровизия" и постигна най-доброто представяне за страната ни досега, като се класира втори.

Залаганията сочат за победител на тазгодишния песенен конкурс представителката на Израел Нета с песента "Toy".

България ще вземе участие в първия полуфинал на 8 май, финалът ще се проведе на 12 май. БНТ ще излъчи на живо и трите конкурсни вечери от 22:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови