Carl Cox се връща на EXIT със специален тричасов сет

ОFFNews 07 януари 2019 в 16:17 2383 0

Един от най-добрите диджеи на всички времена, a за мнозина самият символ на тази професия, великия Carl Cox отговори на призива на феновете и потвърди завръщането си към легендарна Dance Arena на Exit Festival следващото лято!

Благодарение на него енергията на събитието ще бъде в най-високата си точка още от първия ден - 4 юли, който той ще озари със специален тричасов сет, продължаващ до ранни зори!

По същото време отбелязваме и десетгодишнина от неговото първо участие с известния му сет от 2009, който се смята за едно от най-големите партита в електронната музика .

Едно от най-хубавите изживявания, който съм имал е без съмнение участието ми на EXIT festival ”, Carl се съгласява и добавя: “Трябва да си себе си, твоята душа, да изразяваш кой си ти всъщност, а това е нещо, което наистина е особено важно за EXIT

Въпреки че връзката му с EXIT е силна и трайна, той не е участвал в EXIT's Dance Arena от години, поради решението си да намали броя на участията си, колкото е възможно повече. 

Всички в екипа на EXIT са страшно развълнувани от участието на Carl следващата година!”, каза организатора на събитието Dušan Kovačević и добави: “Откакто той реши да съкрати участията си и да участва само в специални събития, въпросът винаги беше дали той ще се завърне. Емоционалната покана, която изпратихме, заедно с феновете, потвърди, че Карл иска да се върне на EXIT, за да запише някои от най-добрите страници в историята на книгата на любимата ни Dance Arena.„

Завръщането на Carl се случва след съвместни усилия между организаторите на фестивала и многобройните фенове. Скоро след като спечели годишната анкета, феновете му гласуваха желанието си да го видят на Dance Arena.

EXIT публикува видео , в което те канят “King Carl” да се завърне в Крепостта. Феновете се включиха , като публикуваха видеото с хаштаг #CarlCoxEXIT, и покана към живата легенда да се върне пред „най-упоритата публика“, както ги той сам ги нарече в едно от многобройните си интервюта за фестивала EXIT.

Популярният DJ веднага отговори, че наистина ще свири официално на Best Major European Festival.

В едно свое интервю, Carl Cox каза ,че EXIT е длъжен да получи “поне още две или три от тези награди в бъдеще” след първата титла, спечелена през 2013 г. и пророчеството наистина се сбъдна по-рано тази година.

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия, а първите артисти са вече обявени - The Cure, Carl Cox, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, Peter и the Test Tube Babies много ще бъдат обявени в началото на следващата година.

EXIT обяви ваканционната оферта - закупуването на билет за фестивала EXIT ви дава билети за още два плажни фестивала в Адриатическо море, като подарък! Sea Star Festival е първият, който отваря летния сезон на красивия хърватски бряг през уикенда на 24-25 май, както и Sea Dance Festival да го затворим в края на август в Черна гора!

Необходимо е само да потвърдите пристигането си на Sea Star и /или Sea Dance, като се регистрирате за безплатни билети от 1 до 28 февруари на Exitfest.org. Офертата е валидна и за всички, които вече са закупили билетите за EXIT 2019.

EXIT билети могат да бъдат намерени на www.exitfest.org  или www.bilet.bg 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови