Часове ни делят от концерта на легендите Psycho Realm (програма)

ОFFNews 07 декември 2017 в 11:43 2738 0

Днес е концертът на рап легендите The Psycho Realm, които отбелязват 20 години от официалното издаване на легендарния си едноименен албум.

Концертът им в клуб "Мixtape 5" ще започне с българска хип-хоп зарядка от страна на диджеите  Akasha & STARTERAs и емситата от 5 o’ clock.

Програмата за вечерта е:

21:00 – Врати
21:30 – DJ Akasha & STARTERAs set
22:00 – 5 o’ clock
23:30 – Psycho Realm

Билетите за концерта са пред изчерпване. Остават по-малко от 70 билета, които могат да бъдат намерени онлайн в мрежата на ticketlogic.bg, както и на следните каси: www.bilet.bg/каси/. Билетите струват по 30 лв.

Латино класиците Psycho Realm са основани от двамата братя Sick Jacken (Джак Гонзалес) и Big Duke (Густаво Гонзалес) от края на 80-те години на миналия век.

Първата им песен е записана в далечната 1994 г. и носи името "Scandalous", включена в саундтрака на филма "Mi Vida Loca".

Същата година рап-легендата B-real от световно известните "Cypress Hill" забелязва двамата братя по време на едно от участията им. Той толкова много се вдъхновява от представянето им, че пожелава да се присъедини към тях като член на бандата. По онова време "Cypress Hill" са на върха на славата

През 1997 г. "Psycho Realm" бързо набират скорост, тази година и гинатите от "Sony" пускат първият им официален едноименен албум, означен като допълнение към семейството на "Cypress Hill" със специален стикер, поставен на обложката.

Поради конфликти с компанията обаче, братята Гонзалез се разделят със "Sony". Както самия Sick Jacken споменава по-късно: "Машината искаше да ме цензурира. Аз не го направих за тях и те спряха да ни издават."

Въпреки това рапърите продължават без огромния гръб на издателната компания и основават свой собствен лейбъл - "Sick Symphonies".

Месец преди издаването на втория им албум, на 29 Януари 1999 г., The Big Duke e прострелян във врата, докато се опитва да прекрати бой в Лос Анджелис. След случката той остава парализиран завинаги.

По-късно рлез същата година Sick Jacken издава албума си "A War Story: Book I", като в една от песните се включва и B-real.

Днес Psycho Realm ще излязат в състав - Sick Jacken, Cynic и оригиналният диджей на групата - Resy One.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови