Дейвид Гарет пристига в София с новото си световно турне Unlimited - Live

Концертът ще е на 25 октомври 2020 г. в зала Арена Армеец

ОFFNews 05 декември 2019 в 13:42 3828 0

Цигуларят Дейвид Гарет включи София в световното си юбилейно турне “Unlimited - Live” 2020. Концертът му ще е на 25 октомври 2020 г. в "Арена Армеец", потвърдиха организаторите на събитието и мениджъри на Гарет RTK Roland Temme - Германия и компанията-съорганизатор за България Прагма Ентъртеймънт.

Понастоящем продукцията му се радва на успех от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел.

С помощта на най-новите технологии, които смесват звук и визуалност, “Unlimited - Live ” представя невиждан спектакъл, в който публиката се потапя в почти кинематографично-музикално преживяване. Цигуларят-рокзвезда ще представи нови композиции, аранжименти и непредставяни версии на най-големите си хитове.

Новото шоу на Дейвид Гарет започна преди няколко месеца и вече си спечели над 200 000 фенове в Европа и Азия.

Името на турнето “Unlimited” (“Безгранично”) не е случайно - Дейвид Гарет не допуска да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментите и музикалната креативност раждат новото шоу. Той привлича публика, която се наслаждава и на кросовър течението, и на класическата музика, за него цигулката създава и класическа, и рок музика. Чрез нея той създава интерпретации на “Purple Rain”, “Smells Like Teen Spirit”, “Nothing Else Matters”, “November Rain”, а новата му поредица на световни поп и рок хитове включва “Viva la vida”, “Hey Jude”, негови аранжименти на “Пета симфония” на Бетовен, “Лунна светлина” на Дебюси.

Билетите за концерта на Дейвид Гарет в София могат да бъдат закупени от днес, 5 декември от Ивентим България онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 65 до  165 лева и ВИП - 185 лева.

Наричан Паганини на поп звездите и Джими Хендрикс на цигуларите, Дейвид Гарет е „Цигуларят на Дявола“ на нашето време, който смесва мелодиите на Металика и Моцарт. Пионер е в модерното „кросоувър“ течение. Гарет е продал милиони билети и е спечелил 24 златни и 16 платинени награди на музикални форуми в Хонконг, Германия, Мексико, Тайланд, Бразилия, Сингапур.

Повече за събитието вижте тук: https://www.facebook.com/events/2633889266897682

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови