Дейвид Гарет с поздрав към българските фенове месеци преди шоуто в Арена Армеец

ОFFNews 22 януари 2018 в 15:09 7027 1

Малко преди да пристигне за първия си напълно разпродаден концерт в България на 4 февруари, суперзвездата Дейвид Гарет записа кратко видео обръщение към българските си фенове.

Цигулковият виртуоз, превърнал се в световен феномен, посвещава няколко специални минутки на многобройните си фенове у нас.

Гарет изразява своето вълнение, че на 6 юни в зала "Арена Армеец" ще можем да го видим заедно с неговия бенд в един динамичен и пълен с визуални ефекти спектакъл.

В него Гарет ще разгърне изключителния си импровизационен талант и ще представи на живо добилите световна известност аранжименти за цигулка, написани от самия него, на хитове като Dangerous и Smooth Criminal (Майкъл Джексън), Stairway to Heaven и Kashmir ( Led Zeppelin), We Will Rock You ( Queen), Bitter Sweet Symphony (The Verve), Nothing Else Matters (Metallica), November Rain (Guns’n‘Roses) и много други.

Виртуозът, който от години покорява най-престижните световни концертни зали по целия свят признава, че интересът към него у нас е надминал очакванията му: първият му концерт, който предстои само след две седмици в зала 1 на НДК, бе разпродаден за отрицателно време, а вторият, в "Арена Армеец" на 6 юни, се запълва със смайваща скорост.

Най-лесно меломаните могат да го направят онлайн на Eventim.bg и на касите от мрежата на Eventim. Цените са между 65 и 185 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови