Джем-сешън в подкрепа на Румен Янев

Нека засилим ритъма в тялото и душата му

Емил Братанов 24 октомври 2017 в 10:18 7549 0

Снимка братанов

Аз съм Емил Братанов. С Румен Янев сме свързани най-малкото с приятелство и с една дебела книга, която напълнихме с "Цветята от края на 80-те". Много рок ентусиазъм и незабравима студийна тръпка ни съпътстваше и тук, докато правехме ОФФроуд Радио.
Казвам направо, че Румен го закъса много със здравето. Всъщност, срина му се цялата животоподдържаща кондиция. Едва ли има нужда да се огласява точната медицинска диагноза. Накратко – дългогодишните сърдечни проблеми провокираха белодробни, а след една бронхопневмония се стигна и до бъбречна недостатъчност. В момента Румен не може без постоянно обслужване, което да е в специализирано заведение за следболнична помощ.

Сега има нужда от помощ, но не от лични срещи - надявам се и те да станат възможни по-скоро. С издателката ни Доротея помагаме мъничко. Синът му Гого Янев е с него и е понесъл кръста на грижите за баща си.



Ако Румен разбере, може и да ни се поразсърди, но сега не му е до ФБ. Обръщам се към приятелите и рок сподвижниците ни, всякаква материална подкрепа ще посрещнем с благодарност. От наше име и от името на сина му. Лечението му и нуждите от още повече грижи са трудоемки и скъпи.

Георги Янев ще ви държи в течение във ФБ. А всеки лев може да засили рокендрола в душата на Румен за още време занапред.

Който с каквото може да помогне нека го направи чрез тази банкова сметка с номер: BG83STSA93000011008193 на името на Румен Георгиев Янев в банка ДСК.

Прилагаме и PayPal акаунт: [email protected]

Довечера в Делта Блус бар домакините му организират среща на приятели: "Един много специален за цялата българска блус и рок сцена човек има нужда от помощ. От Делта Блус Бар се включваме с голяма готовност в инициативата и ви каним във вторник (24 октомври) на благотворителен Джем-сешън в негова подкрепа. На бара ще има кутия, в която всеки ще може да допринесе според своите възможности."

Нека помогнем смеха да се върне върху лицето му.


Delta Blues Bar
ул. Св.Св . Кирил и Методий 44, София, довечера от 19.30 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови