Експерти от най-високо равнище ще дискутират на една сцена финанси, имоти, бизнес и иновации

OFFNews 15 май 2018 в 18:40 1810 0

Деветото издание на конференцията „Шумът на парите“ ще се проведе на 22 и 23 май в зала EFE на хотел „Маринела“, като входът е свободен за всички.

15 май 2018 г., София: Профилирани панели ще обединяват компетенциите на специалисти в сферата на: „Капиталови пазари“, „Лични финанси“, „TechНологии на успеха“, „Имоти“, „Банки и небанкови финансови институции“, като акцент тази година ще бъде поставен върху изцяло новия панел под надслов „Двигатели на растежа“.
Традиционно панелът „Капиталови пазари“ ще открие форума с дискусия за подходящите възможности за инвестиции, като модератор ще бъде Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital, а едни от гост лекторите - изпълнителните директори на фондовите борси на България, Македония и Гърция - Иван Такев, Иван Щериев и Сократис Лазаридис.

В панела „Двигатели на растежа“ ще вземат участие изпълнителните директори на публичната компания Алкомет АД - Хюсеин Йорюджо, и на бързоразвиващата се на чужди пазари Смарт Органик – Яни Драгов. Лидери на мнение ще споделят пътя си към успеха и професионалния опит, който са придобили, оперирайки у нас и в чужбина.
В третия панел „Лични финанси“ за второто си поредно участие на Шумът на парите ще пристигне Франк дьо Плеси, главен изп. директор и председател на Борда на директорите на IKS KB Amundi Group.

Заедно с него в дискусията ще се включат и мениджърът на Адмирал Маркетс Димитър Цонев и Владислав Драмалиев, учредител и директор на Фондация „Битхоуп“, които ще коментират пазара на криптовалути и блокчейн технологията.
Вторият ден от събитието ще стартира с панел TechНологии, като едни от многобройните участници в него ще са добре познатите за българския пазар Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за ЦИЕ, главният изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев, както и основателят и изпълнителен директор на ebag.bg Иван Александров.
Модераторът Иван Велков на панел „Имоти“ ще засегне теми, като къде е София на картата на международните инвеститори и предприемачи, какви са конфликтите и закономерностите в градоустройството и градската среда, както и променят ли се взаимно и то достатъчно бързо и ефективно сградите и техните обитатели.

Участие в дискусията ще вземат изпълнителните директори на BULGARIAN PROPERTIES и на ЕРА България Полина Стойкова и Антон Андонов, както и управителите на ARCO REAL ESTATE Евгени Василев и на ФОРОС Добромир Ганев.

Дали лихвите по кредити и депозити ще се променят и ще продължи ли консолидацията в банковия сектор у нас - това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в последния за втория ден на Шумът на парите панел „Банки“.

Тях Тихомир Тошев, модератор и изпълнителен директор на Кредит Център, ще дискутира заедно с Неделчо Неделчев, главен изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка, Асен Ягодин, изпълнителният директор на Пощенска банка и други.

В най-големия икономически форум в България ще вземат участие и гост лектори като: Георги Бабев – член на съвета на директорите на Градус; Николай Ялъмов, председател на борда на директорите на Капман Холдинг, Георги Ангелов старши икономист в инстутит Отворено общество и други.
Събитието „Шумът на парите“ събира над 12 000 посетители от 2010 година насам. През изминалите години единствената специализирана финансова конференция в България привлече повече от 40 водещи компании и над 150 уважавани професионалисти.
Програма


22 Май /Вторник
09:00 - 09:30
Регистрация
09:30 - 11:00
Панел I: Капиталови пазари
11:00 - 11:15
Кафе пауза
11:15 – 12:45
Панел II: Двигатели на растежа
12:45 – 14:15
Панел III: Лични финанси

23 Май /Сряда
09:00 – 09:30
Регистрация
09:30 - 11:00
Панел IV: TechНологии на успеха
11:00 - 11:15
Кафе пауза
11:15 – 12:45
Панел V: Имоти
12:45 – 14:15
Панел VI: Банки и небанкови финансови институции

Партньорска публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови