Електронното дуо от Канада Bob Moses с парти в София

ОFFNews 09 юли 2018 в 15:10 2412 0

Популярното електронното дуо от Канада Bob Moses ще направи голямо парти в София на 18 юли. Мястото е клуб "Ялта".

Популярното канадско дуо ще представи песни от предстоящия си нов албум като част от традицията на клуба да представя най-модерните диджей и продуцентски проекти на съвременната електронна сцена.

Спечелилото награда Грами канадско дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance е създадено преди шест години. Първите издания на Bob Moses са забелязани от могъщите Domino, които издават дебютния им албум Days Gone By през есента на 2015 година.

След успешния им дебют феновете забелязват техния талант да комбинират меланхолични плавни китари, мрачни тлеещи синтезатори и клубен ембиънт с лиричната дълбочината на класическите текстописци – звук, който привлича в еднаква степен не само клубно-ориентирана публика, но и сериозни рок фенове. Стилът на Bob Moses се прехвърля съвършено и в живите им изпълнения по време на непрекъснатите световни турнета и фестивали като Coachella, EDC, Lollapalooza, които циментират тяхната слава като задължителна група за концерти.

Повече информация за събитието ще откриете тук.

На 18 юли TAKEOVER предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този органичен списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си на [email protected].

Билети за партито се предлагат само на входа на клуба в деня на партито срещу 20 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови