Емблематичните Tool издават нов албум след 13 години пауза (запис)

OFFNews 07 август 2019 в 20:42 3007 0

След 13 години пауза емблематичната американска рок банда Tool обяви официално световната премиера на своя пети албум “Fear Inoculum” – 30.08.2019.

В тон с афинитета си да променят облика на традиционните физически музикални продукти, носителите на награда Grammy издават лимитирана делукс CD версия на най-дългоочаквания албум за 2019 година.

Колекционерската версия на албума, разработен от Адам Джоунс, съдържа 4“ HD презареждащ се екран с ексклузивни видео кадри, книжка от 36 страници и карта за сваляне на дигитално съдържание. По музикалната обработка на 85-минутния албум, продуциран от Tool, работи Джо Бареси, чието дело е и 10,000 Days.

Днес стартират предварителни поръчки на албума в дигиталните платформи. Албумът ще бъде наличен за предварителна поръчка и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Днес е и премиерата на първия сингъл “Fear Inoculum” в аудио формат, който може да чуете по-долу.

Обявяването на новия сингъл “Fear Inoculum” и предварителните поръчки на албума се случват броени дни, след като бандата от Лос Анджелис пусна за първи път в дигиталните платформи част от своите предишни албуми: Opiate, Undertow, Ænima, Lateralus и 10,000 Days. В първите 48 часа неочакваният релийз събра повече от 20 милиона стрийма и така бандата зае 5 позиции в класацията на iTunes’ Top 10 Albums.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!