Фестивалът 'Аларма Пънк Джаз' открива годината с полското трио Keira Is You

ОFFNews 11 февруари 2019 в 15:00 1674 0

Фестивалът „Аларма Пънк Джаз“ открива годината с 10 дневно турне на полското трио Keira Is You. Първият концерт ще е във вторник, 12 февруари, в столичния клуб *Mixtape 5* от 21.00 ч.

На 13 февруари музикантите ще дадат специална пресконференция в зала 31 на БНР от 11.00 ч. – бул. „Драган Цанков“ 4. На срещата с медиите в сряда за първи път ще бъдат обявени всички дати на организираното от „Аларма“ турне на триото, както и някои от предстоящите концерти на „Аларма“ за 2019 г.

Настоящият състав на дарк-ембиънт-пост-рок формацията от Хожов (Горна Силезия, Полша) включва основателя и автор на цялата музика Якуб Радомски (китари, вокали, клавишни), Ремик Билински (барабани) и Адам Карковски (бас, бекинг вокали, клавишни).

Турнето, на което групата ще представи и ново творчество, и класически свои песни от последните 10 години, е озаглавено Threesome Lines и дава старт на една нова линия в рамките на „Аларма Пънк Джаз“ – представителни турнета из страната, на които екипът на фестивала и предаването „Аларма“ на програма „Христо Ботев“ ще се среща на живо със своята слушателска аудитория.

Keira Is You записват за ливърпулската музикална къща Edils Recordings и за пост-рок/ембиънт/мат-рок лейбъла 1724 Records (Пекин, Китай). Работили са с с легениди като Магнус Линдберг от Cult Of Luna (зад тонрежисьорския пулт) и с китариста Мартин Сандстрьом от шведската пост-рок/инди формация Jeniferever.

Билети за откриващия концерт на 12 февруари има онлайн в системата на EpayGo и физически на касите на EasyPay в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!