Фестивалът EXIT завършва най-силния си състав от изпълнители досега

OFFNews 10 юни 2019 в 15:55 2157 0

Фестивалът EXIT, който се провежда на красивата Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия, стартира след по-малко от месец и списъкът с някои от най-големите изпълнители в света вече е завършен!

На същото място EXIT ще събере някои от легендарните артисти, които десетилетия наред управляват музикалната сцена, но и най-пресните актове с десетки милиарди гледания в YouTube! EXIT ще посрещне една от най-големите китарни групи на всички времена, The Cure, но също така и най-обсъжданата млада рок банда в света, Greta Van Fleet! За фестивала в Сърбия пристига и един от най-уважаваните рапъри в света, Skepta, новата хип-хоп принцеса IAMDDB, самият символ на DJ професията, Carl Cox, и най-популярният DJ от новото поколение, Amelie Lens.

Още и още от най-популярните хитове днес ще бъдат представени на EXIT лично от техните автори, като The Chainsmokers, който в момента е един от най-популярните американски дуети, или DJ Snake, френски гений, всеки от които събира стотици милиони, дори милиарди гледания в YouTube и идващият от върховете на класациите DJ дует Dimitri Vegas & Like Mike, както и друг белгийски вундеркинд - Lost Frequencies.

Най-големият трап хит на всички времена ще ни бъде донесен от Desiigner, чиито изпълнения на живо могат абсолютно да се считат за празненства на позитивната енергия, а еднакво заразната мелодия ще бъде въведена хит дуото от Ню Йорк Sofi Tukker. Известният изпълнител на песни с мощен глас и собственик на един от най-добрите албуми на тази година Tom Walker ще накара всички на EXIT да пеят неговия химн "Leave a Light On", докато бас-героите Chase & Status и Dub FX ще празнуват Десетата годишнина на известния UKF лейбъл с публиката на Главната сцена. Към тях ще се присъединяват мултиплатиновите DJ дуо Filatov & Karas, както и GriZ и MATTN.

Все пак ще танцуваме най-много и най-дълго с тазгодишния All-Star екип на грандиозния mts Dance Arena, където заедно с Cox и Amelie ще се представят практически всички най-търсени изпълнители на електронната сцена днес като Paul Kalkbrenner, Solomun, Tale of Us, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Maceo Plex, Jeff Mills, Dax J, Monika Kruse и много други.

Наскоро потвърден е специалният комплект Carl Cox b2b Maceo Plex за откриването на фестивала на 4 юли. Сцената Addiko Fusion ще съчетае наследството, настоящето и съвременните тенденции, вариращи от сръбската музикална икона и майстор на шансона Zvonko Bogdan и легендите The Selecter, заедно с метъл дивата Tarja и 30-годишнината на местните пънк идоли Atheist Rap, всички регионалните звезди като Senidah, Fox i Surreal или очарователната мечтателна група Svemirko.

Петото издание на No Sleep Novi Sad ще бъде посетено от електронните герои Lee Burridge, DVS1, I Hate Models, Giorgia Angiuli, Blawan, Sebastien Leger, 999999999, SDHW & Obscure Shape, Boston 168 и много други, представяйки клубни партньори като MMA – Mixed Munich Arts от Мюнхен, D-Edge от Сао Пауло, Bassiani от Тбилиси, както и специално издание на партита „All Day I Dream“. Експлозивната сцена на рифа тази година повдигна собствения си бар с Whitechapel, Arcturus, Soilwork, Entombed AD, Total Chaos, Peter and The Test Tube Babies и десетки други. И все пак това е само част от картината на над хиляда акредитирани изпълнители от целия свят, които от 4-ти до 7-ми юли ще радват публиката на над четиридесет сцени и музикални зони около Петроварадинската крепост в Нови Сад.

Билетите EXIT могат да бъдат намерени на exitfest.org, както и в мрежата на https://bilet.bg/, а за тези, които желаят да ги комбинират с настаняване и местен трансфер, има и пакети от €145. Посетителите могат да се настанят във фестивалния лагер, който също е на плажа, но в Нови Сад, до река Дунав, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org.

Вижте най-великите хитове EXIT 2019 тук: https://youtu.be/Du1REYaK5tM.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови