Графа с клубен концерт и видео премиера на 29 април

Магията от голямото шоу в Арена Армеец ще се пренесе в столичния клуб „Терминал 1” тази събота

ОFFNews 25 април 2017 в 16:49 3363 0

Графа ще представи своя най-нов видеоклип към песента „Може би аз, може би ти” с ексклузивни кадри от магичния концерт в АренаАрмеец, който вдигна на крака 14 000 души.

Премиерата ще бъде тази събота, 29 април, в столичния клуб „Терминал 1“, където Графа и музикантите от неговата лайв банда ще пренесат магията от голямото шоу.

В началото на месеца, изпълнителят постигна впечатляващ успех, като разпродаде напълно най-голямата зала за събития в София. Част от вълнуващата концертна програма ще бъде представена на живо, в една по-различна атмосфера на 29 април.

Динамичните и разчупени аранжименти ще прозвучат още веднъж от сцената на един от най-добрите столични клубове за лайв музика.

Най-емблематичните песни от творчеството на Графа ще раздвижат феновете идната събота. Сред тях са парчетата „Ако има Рай”, “Drama Queen”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta”, „Моменти” и много други, представени от музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани).

Grafa & Live Band e една добре позната формация за феновете на клуб „Терминал 1”, който вече два пъти е разпродавал напълно капацитета си за това музикално преживяване.

Началото на ексклузивния концерт и видео премиерата ще бъдат точно в 23:00 ч. Билетите за събитието са ограничен брой, все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim, препоръчва се закупуването им предварително.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови