Грандиозно: 100 групи и изпълнители се събират за шестчасов рок концерт на стадион "Васил Левски"

OFFNews 06 юли 2017 в 17:39 28279 2

На 22 септември София ще бъде разтресена от шестчасов рок концерт, в който участие ще вземат над 100 групи и изпълнители.

От 17 часа на Национален стадион "Васил Левски" ще се проведе благотворителният концерт "Rockin 100", който ще подкрепи организацията "Мами в нужда" - организация, кояго оказва различна от обичайните практики подкрепа на майки, изпаднали в неравностойно социално положение и затруднени да отглеждат децата си.

На концертът ще чуем едни от най-големите класики в рока.

На сцената на стадиона ще излязат оркестъра на БНР, Джо Лин Търнър, Д2, Стенли, група "Епизод", Силвия и Теди Кацарови, Стари Муцуни, Иван Шопов, група "Хоризонт", Светльо и "The Legeds" и още много, много други, които ще изпълнят легендарни парчета на Меtallica, Linkin Park, Toto, AC/DC, Scorpions, Black Sabbath, Nirvana, Bon Jovi, Iron Maiden, Uriah Heep, Manowar, Боб Дилън и други, предаде "Werock".

Сцената ще бъде на целия терен на стадиона, а всеки от изпълнителите ще нарисува детско лице на огромно платно, което ще се превърне в едно от най-големите поп-арт творения у нас. 

Билетите на цена от 52, 50 лв. до 120 лв. ще откриете на сайта на Rockin.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9005

2

Ivaylo Alexandrov

10.08 2017 в 15:35

Това е няма такава партенка. Единственото познато чуждо име, което обявиха, се отказа от участието си. Да не говорим, че Джо Лин Търнър на година по няколко пъти идва в България. Обявили са музиканти, с които нямат и договор. Например Иван Шопов каза, че са му се обадили по телефона, съобщили са му за събитието и дотам. А името му фигурира. Отделно са толкова неграмотни - една публикация във фб без грешки нямат. Постерът пък е като плакат за селски събор през 90-те. А дори името на събитието е с правописна грешка. Съвсем друга история е, че месец преди концерта няма никаква информация за него никъде. Да не говорим за смехотворното им твърдение, че са продали 10 хиляди билета. Толкова много въздух под налягане е, че чак ми е чудно как изобщо някакви хора са се вързали на тая партенка и са й позволили да циркулира в пространството. Да не говорим за министерство на културата, управата на стадиона (не съм сигурен, че имат и договор със стадиона) и който там още е отговорен за тия неща.

9008

1

Хаспелистът

13.07 2017 в 13:10

Тия са някакви безумни ментета. Небезизвестната фирма за стрипризьорки.
Предполагам не случайно билетите си ги продават те самите, а не някой от нормалните сайтова.
Дано да не съм прав, ама ще приберат едни пари и ще офейкат.