Hammerfall с концерт в София през есента

OFFNews 04 юни 2018 в 15:33 3899 0

Култовата метъл банда Hammerfall ще има концерт в София на 26 октомври, съобщиха организаторите от BGTSC. Бандата ще е тук като част от турнето си „ReBuilt To”. То обхваща Северна Америка и източните страни на Европа и е продължение на невероятно успешното „Built To”. 

Концертът на Hammerfall в София ще бъде в столичната зала „Универсиада“ на 26 октомври 2018 година от 19:00 часа.

"От доста време правим опити да се върнем в източните части на Европа", казва китариста Оскар Дроняк, "и когато се откри възможност я сграбчихме. Измина наистина много време откакто с тамплиерите купонясвахме в България и Сърбия и очакваме с нетърпение отново да донесем запазената ни марка Хеви Метъл по тези места.“

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Първите 50 билета са на цена от 45 лева. След тяхното изчерпване и до деня на концерта цената ще е 50 лева, а в в случай на останали в деня на събитието и на място в залата цената на входа ще е 55 лева.

BGTSC обещават и подробности за още банди съвсем скоро. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !