Хелга и Торви от 'Викинги' пристигат у нас през септември

Лоялната съпруга на Флоки и принцесата-воин идват в България за най-голямото поп-културно събитие

ОFFNews 29 август 2018 в 14:28 4212 0

Един от най-гледаните сериали – „Викинги“, идва с две от звездите си на тазгодишния Aniventure Comic Con. Британските сестри Мод и Джорджия Хърст, които познаваме като Хелга и Торви, ще стъпят на главната сцена на събитието.

Мод стартира кариерата си с участие във филмите Crush and Curry (2008) и Nuryan (2009). Oт 2008 г. до 2010 г. Тя влиза в ролята на Kat Ashley в световнопризнатия сериал на BBC The Tudors (Тюдорите). Следва заслужената покана за участие във „Викинги“, където прекарва четири години. Героинята на Мод в историческия драматичен сериал е Хелга – упоритата и лоялна съпруга на проблемния Флоки, която остава с него въпреки всичко.

Джорджия е по-малката от двете сестри, която също взема сериозно участие в сериала на History Channel. Тя влиза в ролята на Торви – принцеса на датчаните и воин с неукротим характер. Същевременно тя е грижовна и изключително силна млада жена, спечелила симпатиите на зрителите във всички сезони на сериала. Какво ще се случи с Торви ще стане ясно през ноември, когато предстои да се излъчи втората половина на сезон 5.

Феновете на сериала у нас имат неповторимия шанс да срещнат сестрите Хърст на Aniventure Comic Con, да се снимат с тях или да получат автограф. Панелът с тяхно участие ще бъде на 16.09, а модератор ще е родната ТВ водеща Станислава Айви.

Билетите за цялото събитие са в продажба на цена от 35 лева за два дни. Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на редовните билети са с 50% отстъпка.

Всички те са достъпни в бензиностанции OMV, мрежата на Eventim.bg, както и на www.comiccon.bg/tickets.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови