'Холивудските вампири' Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери с нов албум

ОFFNews 19 април 2019 в 10:04 4823 0

Супергрупата "Холивудски вампири" в състав Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери ще представи новия си албум. Тавата, озаглавена "Rise", ще излезе на музикалния пазар на 21 юни, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

За разлика от първия албум "Hollywood Vampires", издаден от триото през септември 2015 г., новата тава включва предимно оригинална музика. В нея фигурират само три кавъра - на парчетата "Нeroes" на Дейвид Боуи, "People Who Died" на Джим Карол и "You CanТt Put Your Arms Around A Memory" на Джони Тъндър.

Над новия албум "Холивудските вампири" са работили с отдавнашния сътрудник на Алис Купър Томи Хенриксен.

"Новият албум "Rise" е съвсем различно "животно" от първия ни проект, по-различен е от всичко, от което съм бил част досега. Подходих към него по съвсем различен начин от обичайния при работата ми над албум. Всеки от нас - Джо, Джони, Томи и аз, записа песни за новата тава. Този път не се опитах да променя което и да е парче, за да звучи в мой стил. Тъй като всеки от нас е повлиян от различни неща, звученето на албума е яко. Мисля, че с него феновете ще добият представа за същинското звучене на групата. Първата ни тава беше по-скоро поклон към нашите паднали рок братя", споделя Алис Купър.

Освен че оповести излизането на нов албум, триото пусна и първия сингъл от него, озаглавен "Who's Laughing Now?".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови