Хосе Карерас кацна в София за последния си концерт у нас

OFFNews 08 май 2019 в 20:13 3980 0

Легендарният тенор Хосе Карерас кацна на българска земя в 18:45 ч днес на ВИП терминала на аерогара София.

Във видимо добра кондиция големият артист поздрави българските медии, дошли да го посрещнат. Малко след това Карерас се отправи за почивка в хотела си заедно със своя антураж преди динамичната програма, която му предстои през следващите дни в подготовка на самия концерт на 11 май в Арена Армеец.

Между 9 и 11 май Карерас и екипът му ще провеждат репетиции с оркестъра на Софийска опера и балет и солистите Росен Ненчев и сопраното Илина Михайлова.

Утре, 9 май, Карерас ще посети и Националната музикална академия „Проф.Панчо Владигеров“, където лично ректорът Димитър Цанев ще го удостои с най-високото почетно звание „Доктор хонорис кауза“.

Интересът към последния концерт на Хосе Карерас в България на 11 май (събота) е огромен. Броени дни преди събитието билетите са почти изчерпани.

Поради голямото търсене организаторите от Продуцентска компания АРТ БГ договориха отварянето на допълнителни сектори, в които местата са на чудесната цена 38 лв. и са вече в продажба в мрежата на Eventim и онлайн на https://goo.gl/hGPQV5. Налични са и ограничени количества билети и на цени от 50 до 110 лв. и ВИП билети от 150 до 180 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови