Hot Since 82 идва за специално шоу в клуб Yalta

Liubo Ursiny и Diass ще са българските представители зад пулта

ОFFNews 14 ноември 2017 в 15:50 4918 0

Този месец е парти месец, благодарение на клуб Yalta и ноемврийската му програма. След партито с Marco Faraone, който посети Бълга7рия за пръв път, идва време за следващия уикенд, в който зад пулта на клуба ще видим британския диджей и продуцент Hot Since 82. Заедно с него на 17 ноември в Room 1 ще чуем и Liubo Ursiny, както и Diass. 

Петъчното парти ще започне с Diass – един млад, но изключително успешен български артист. Гостите на клуба ще могат да се насладят на иновативния му подход в музиката, а динамичният му клубен саунд ще ги подготви за акцента на вечерта.

Хедлайнерът на 17 ноември ще бъде Hot Since 82. През 2010 г. британецът посещава афтър парти в Ибиса, на което музиката внезапно спира. Той включва телефона си в тонколоните, когато инцидентно започва едно от неговите недовършени парчета. Въпреки че диджеят не е направил песента с намерението да я издава, реакциите от партито са изключително позитивни. Това го кара да се свърже с Noir, който освен диджей и продуцент е и негов близък приятел.

Той също остава впечатлен и така парчето Let It Ride е издадено от лейбъла Noir Recordings през 2011 г. Дебютното парче на Hot Since 82 става клубен хит, заема трета позиция в класацията на Beatport за дийп хаус и го прави известен. Оттогава той е работил за много други големи лейбъли като Get Physical и Defected, а през 2014 създава и собствен, с името Knee Deep in Sound, който издава музика от изгряващи и утвърдени артисти с автентично ъндъграунд звучене.

Ремиксите му през годините също се превръщат в хитове, като тези за Green Velvet и Rudimental. Hot Since 82 е бил хедлайнер на почти всички световни фестивали за електронна музика, както и гост в клубове като Watergate, Warung и партитата ENTER, създадени от Ричи Хаутин.

Вечерта ще приключи подобаващо със сет от Liubo Ursiny – резидента на клуба.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на клуб Yalta на цена от 30 лева.

Повече поробности за програмата на клуб Yalta може да намерите на официалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови