'Ялта' празнува 27 г. с грандиозно шоу и Victor Calderone

ОFFNews 19 февруари 2018 в 11:37 2654 0

Клуб "Ялта" празнува 27 г. с голямо шоу. На 24 февруари в една от залите на клуба ще видим световноизвестният техно диджей Victor Calderone.

От 1991 г. клубът радва феновете на електронната музика с гостувания на световно признати артисти като Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Dubfire, Paco Osuna, The Martinez Brothers и много други. За да отпразнува 27 години от старта на едно приключение, което е формирало музикалната история на столицата, на 24 февруари клубът ще отвори и двете си зали. В Room 1 ще звучи музиката на легендарния Victor Calderone, докато Room 2 ще бъде в ръцете на Chris Lorenzo и един от резидентите на клуба – Runo.

Victor Calderone безспорно е един от любимите артисти на българската публика, което прави участията му на наша територия чести и винаги запомнящи се.

Диджеят е забавлявал милиони хора на някои от най-легендарните места по света, спечелил е уважението на огромен брой от колегите си. Постиженията му са многобройни, имайки предвид над 20-годишната му кариера, която включва колаборации с артисти като Adam Beyer, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Paco Osuna и много други. 

В Room 2 вечерта ще открие един от талантливите резиденти на "Ялта" - Runo, a след него зад пулта ще застане Chris Lorenzo. Той е диджей и продуцент от Бирмингам, широко признат като пионер на все по-популярния стил Jackin' хаус, който той нарича просто House&Bass. Не по-малко признати са и качествените ремикси, които прави за британски артисти като Disclosure, Ед Шийрън, Rudimental и 99 Souls. 

На 24 февруари клубът отново предлага Discount Guestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си на [email protected].

Билети за 24 февруари могат да бъдат закупени на входа на клуб "Ялта" на цена от 20 лв.

Повече подробности за програмата на клуба може да намерите на официалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови