Юлия Спиридонова ще зарадва малките си читатели с нова коледна приказка (видео)

Зарина Василева 27 ноември 2018 в 18:20 2725 0

Любимата на всички български деца, тинейджъри и техните родители писателка Юлия Спиридонова - Юлка е готова с коледния подарък за най-малките си читатели. Вълшебната приказка  „Боби и тайните агенти на Дядо Коледа“, с красивите илюстрации на Филип Цонкин, е весела и познавателна, с прекрасни послания към родителите и децата. 

Далеч, далеч на север, чак в Лапландия. Там, в недрата на планината Корвантунтури, се намира работилницата на Дядо Коледа, където елфите работят неуморно, за да може в коледната утрин всички послушни деца да получат своите подаръци. А за непослушните ще има само вълнени чорапи.

Сред огромната купчина с писма до Дядо Коледа е и това на шестгодишния Боби. Списъкът му с желания е дълъг-предълъг. Но дали Боби е бил послушен? И как Дядо Коледа узнава кои деца слушат, за да им изпрати мечтаните подаръци?

Юлия Спиридонова дава отговори на тези жизненоважни за малките читатели въпроси, като разкрива кои са тайните агенти на белобрадия старец. Това са всички птички, които остават да зимуват тук. Тя ни запознава с тях – кои са те, как изглеждат, какво се случва на тайните им съвещания и как изпращат докладите си до Лапландия.

Книгата ще бъде налична в книжарниците на 3 декември, а ако я поръчате от издателството ще я получите с 30% отстъпка, с личен автограф от Юлия Спиридонова и ще участвате в томбола за коледна кошница с изненади.

Като една истинска съвременна приказка „Боби и тайните агенти на Дядо Коледа“ си има и разкошен трейлър: 


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови