Ирландската пост-рок група God Is An Astronaut гостува в София утре

OFFNews 03 октомври 2018 в 15:36 1876 0

Утре ще се състои концертът на ирландската пост-рок формация God Is An Astronaut.

Събитието ще се проведе в столичния клуб "Микстейп 5", като това ще е третото гостуване на групата в България.

Вратите ще са отворени в 20.30 часа, а концертът ще започне в 21.30 часа. 

Билетите за концерта струват 25 лева, а в деня на шоуто и на място ще са по 30 лева. Билети можете да намерите в мрежата на www.bilet.bg, www.bilet.bg/каси, както и в магазини "На Тъмно".

God Is An Astronaut е ирландска пост-рок група от Кънтри Уиклоу, създадена през 2002 г. от двамата братя Кинсела - Нилс (бас, китари, визуални ефекти) и Торстен (вокали, китари и клавир).

Още от самото си създаване бандата е запазила ролята си като една от водещите инструментални групи на световната музикална сцена. Стилът на групата използва елементи на електронната музика, краут и спейс рокът, които много напомнят на легендарната експериментал немска формация Tangerine Dream.

GIAA комбинират интензивния си инструментален рок с ефирни и емоционални звукови пейзажи, великолепна динамика, пресичащи мелодии, които са синхронизирани с впечатляващи светлинни и визуални ефекти.

GIAA имат 9 дългосвирещи албума, като последният беше издаден на 27 април 2018, носейки името Epitaph. Можете да го чуете в YouTube ТУК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови