Изгряващите звезди на индустриалното техно Ayarcana и Ossian идват у нас на парти на Stamina

Стефан Йончев 19 април 2019 в 20:40 3501 0

ayarcana&ossian

На 26.04.2019 г., във "Фабрика 126", Стамина ще ни представят за пръв път в България италианецa Ayarcana (Anthony Arcana) и британецa Ossian (Ossian Arnold), които ще направят удължен back-to-back DJ сет.

Те не са от дълго време на международната сцена, но бързо трупат популярност заради уменията и отличителното си индустриално звучене. Ayarcana записва за лейбъли като Grounded, Haven, Omen Recordings. Двамата имат релийзи за PLS.UK, а Ossian, заедно с Ansome, който е добре познато име в тези среди, създават лейбъла South London Analogue Material (SLAM). За него издават имена като Manni Dee, Joe Farr, Peryl и др.

Ayarcana, Ansome и Ossian правят впечатляващи лайв сетове, с които доказват уменията си да творят твърдо, безкомпромисно и агресивно индустриално техно. Освен това, трябва да се признае, поведението им на сцената те изпълва с енергия.

Тук ще ни зарадват с удължен back-to-back DJ сет, а през останалото време ще се наслаждаваме на Dimitar Georgiev, Cardioactive и Markov - резидентите на Стамина.

У нас електронната музика, и по-точно техното, сякаш отново е на мода и се появяват все повече организации и клубове, които целят да вдъхнат живот в своята концепция и да утолят жаждата за този тип нощно забавление. За съжаление, част от тях остават в сянка, докато по-комерсиалните привличат публиката. Но популярността не винаги е гаранция за качество. За тези, които търсят качествена музика, приятелска обстановка и чист професионализъм в едно парти, нека ви представя Стамина (Stamina).

Стамина дебютира на нашата сцена на 11.11.2017 г. и още от самото начало показва ясно концепцията си. Нещо ново, донякъде нестандартно за българаската сцена, но със сигурност - добро. Че и повече от добро. Истински рейв, с всичките си прекрасни качества, на който посетителите са по-скоро семейство, от колкото просто публика. До сега Стамина успяха да спечелят сърцата на много сериозни ценители на техното, но несъмнено заслужават повече. Те винаги влагат цялата си душа в това, което правят, но за тях ще говорим по-подробно следващ път.

Засега - датата е 26.04, мястото е Фабрика 126, а събитието не е за изпускане!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови