Излезе трейлърът на Завръщане - новия филм на Ники Илиев

OFFNews 29 юли 2019 в 11:57 4930 0

Снимка YouTube/ Niki Iliev Channel

Излезе трейлърът на новия филм на Ники Илиев – „Завръщане“, в който освен него, участват още актьорите Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Евелин Костова, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Райна Караянева и Искра Донова. Участие има и Стефан Данаилов.

Пред Би Ти Ви Илиев разказва, че целият филм се развива в Пловдив с група приятели, които вече са разделени. Като деца те са били много близки и 25 години по-късно се връщат в града, за да помогнат на един от техните приятели да спаси къщата си, която е паметник на културата.

„Чудихме се къде да снимаме този филм. Идеята ни дойде преди година, а вече имаме реализиран филм. Жанрът е романтична комедия и има много забава“, разказва Башар Рахал, като допълва, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

„Идеята ни беше да направим филм, който е не само забавен, а има и любовна история. Важно за нас е да има послание, любов и музика. Искаме да покажем на хората, че трябва да се върнем към родните си места и да ги обичаме“, казва още Ники Илиев.

Премиерата на „Завръщане“ е на 18 октомври в кината в цяла България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови