Jeremy? за втори път на Exit Festival на 7 юли 2019

OFFNews 12 юни 2019 в 19:25 2380 0

Jeremy?

Една от най-успешните съвременни български банди - Jeremy? получи покана да стъпи за втори път на Fusion Stage - част от най-пъстрия и разнообразен Exit Festival 2019 в Нови Сад, Сърбия.

Ще ги видим на 7 юли тази година, преди на същата сцена да стъпи хедлайнерът на вечерта - невероятната Таря Турунен. Това ще бъде второ гостуване на Jeremy? на мега събитието Exit, след като бяха там през 2016 г. Тогавашното им участие бе част от фестивалното турне на бандата, включващо и 3 концерта с Queen + Адам Ламбърт в Полша, Румъния и България.

Поканата за Еxit Festival 2019 идва съвсем логично и естествено след няколко супер успешни поредни години за Jeremy?. Това се случва след два издадени албума и не малко награди през 2018 и 2019 г. Jeremy? са по-завладяващи на сцената от всякога след няколко европейски турнета и участия във фестивали като Rock for People, The Great Escape и Camden Rocks в Лондон.

С всеки следващ сингъл групата покорява върховете на класациите и се радва на все по-широка популярност у нас, а и в Европа. Бандата се утвърждава като една от най-бързо развиващите се инди групи не само в България, но и в региона. Най-скоро можете да гледате Jeremy? на живо в София на сцената на Radio Park Fest (на 15 юни) и в Kino Cabana (на 26 юни).

Фестивалът Exit се провежда за първи път в Нови Сад, Сърбия през 2000 година, като студентски протест срещу комунистическия режим в страната и с идеята да докаже, че „музиката е универсален език, който може да свързва и събира хората, за да направят света по-добро място“. От тогава Exit се е превърнал в един от най-големите, популярни, чакани и обичани (и от българската публика) музикални фестивали. Тази година ще се проведе от 4 до 7 юли и ще бъде по-шарен и експлозивен от всякога.

На едно място ще видим любими световни звезди - идоли на различни поколения. Сред тях са: легендите The Cure, атрактивната млада рок банда – Greta Van Fleet, един от най-уважаваните рапъри в света – Skepta, младата хип-хоп звезда IAMDDB, самия Carl Cox, DJ Snake, Tom Walker, Amelie Lens, също GriZ и MATTN, Desiigner, Sofi Tukker и много други. Предстои да бъдат обявени имената на още участници в този музикален празник. И какво по-хубаво от това, че точно Jeremy? ще бъдат част от него в последната му вечер - на 7 юли!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови