Какво, за Бога, праща Исландия на Евровизия?

OFFNews | 13 март 2019 в 21:14 | 20369 |5

Исландският избор за участие в следващото издание на Евровизия в Израел предизвика доста почуда сред хората по света. Групата Хатари (в превод Хейтъри, а в още един превод - Мразачи) се самоопределя като "анти-капиталистически техно БДСМ пърформанс арт група".

За справка, БДСМ е, цитирано най-просто от Уикипедия, "субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение." Ако още не ви е ясно, BDSM на английски идва от: Bondage Dominance Sadism Masochism. Или в превод: Връзване Доминиране Садизъм Мазохизъм.

Песента на бандата се казва "Омразата ще победи" и можете да я видите по-долу, но не е за хора със слаби сърца, въпреки че сме виждали и по-лошо.

Членовете на групата твърдят, че са силно сатирични в изкуството си и гледат да осмиват съвременния свят.


Препоръчани материали
prascho

Рейтинг : 1595

15.03 2019 в 00:19 5
+ 1
- 0
Тези са като църковен хор в сравнение с някои от нещата от 60-70-80-те години, които в момента са класика. Ами спомнете си Ози какви ги вършеше по концертите. Ранните Кис. Даже Бийтълс какви свинщини са вършили... Алис Купър, Мерилин Менсън...

Тези са като някаква жалка пародия на Рамщайн. Нищо страшно и скандално няма. Само някакъв мизерен опит за сатира.
ЛАФЪРДИЕВ

Рейтинг : 763

14.03 2019 в 09:35 4
+ 1
- 0
В кандидатурата за парите пише: „Използвайки свой собствен език на ритъм, музика и безсмислие, „Летящите горили“ прокарват идеите за приятелство, толерантност и разбирателство. В своя брилянтен репертоар, в който се отличава „Танц на миризливите крака“, те използват саксофони, кларинети, диджериду, музикален трион, китайски ударни, банани и поредица от зрелищни оригвания“.
ЛАФЪРДИЕВ

Рейтинг : 763

14.03 2019 в 09:34 3
+ 2
- 0
Хайде сега и вие.. Ами туй си е еврогейска ценност таз група.. Я си вижте какви сериозни и успешни проекти се финасират с европаричките:
Кой поръчва музиката?
Културната програма на ЕС финансира с 57 000 евро „Европейския джойстик оркестър“. Няма грешка, това са компютърни маниаци, които свирят с джойстикове на компютър. Това не е всичко – други 55 000 евро заминават за подпомагане на „Европейската лаборатория по хип-хоп“, чиято основна цел е: „Подобряване на признаването и видимостта на хип-хоп танците в Европа и насърчаване на взаимодействието между хип-хоп изпълнителите.“ Ами, браво… Обаче културният размах на Брюксел не спира дотук – с 400 000 евро е финансирана денс трупата „Летящите горили“. В кандидатурата за парите пише: „Използвайки свой собствен език на ритъм, музика и безсмислие, „Летящите горили“ прокарват идеите за приятелство, толерантност и разбирателство. В своя брилянтен репертоар, в който се отличава „Танц на миризливите крака“, те използват саксофони, кларинети, дидж
SC

Рейтинг : 5193

13.03 2019 в 22:54 2
+ 3
- 0
Тези ще са на второ място. Не са достатъчно „малцинствени“ и „онеправдани“. На първо ще бъде мароканско-френския мюсюлманин-травестит (какъв оксиморон, а?) Билал Хасани.
Tabadatko

Рейтинг : -232

13.03 2019 в 21:55 1
+ 4
- 1
Тая "статия" е такава невероятна тъпотия. Начи история за Продиджи, дето трошат хотелски стаи и се предрусват няма проблем. Рамстайн и Мерилин Менсън дойдоха и си заминава, а земята не се отвори, да дойде дяволът. Тука някакви келеши правят малко полярзиращ пърформънс и край! ... не можем да повярваме на сетивата си! ТОВАЕСКАНДАЛНО!