Камен Донев започва лятното си турне на сцената в парка на Военна академия на 10 и 11 юли

OFFNews 01 юли 2020 в 16:12 3061 0

Великолепният Камен Донев ще представи двете си представления - авторски моноспектакли: “Възгледите на един учител за Народното творчество” и “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” на 10 и 11 юли на Открита сцена в парка на Военна академия.

Началото на постановките е от 21:00 ч., а това ще бъде десетото им поредно изиграване на това, толкова прекрасно за театър, място. Двете дати са преместените от “София Моно 20202” и притежателите на билети от тогава за тях, ще важат без презаверка.

След близо 4 месеца на пълна изолация, в момента актьорът Камен Донев стартира голямо оптимистично лятно турне. То ще включи срещи с публиката из цяла България и ще продължи през цялото лято. Датите 10 и 11 юли в София ще са първите и единствени в столицата за лятото. Турнето на актьора ще приключи на 30 септември с голям концерт в Античния театър в Пловдив, с участието на гост изпълнители.

Билети за 10 и 11 юли за двете постановки в София в парка на Военна академия можете да закупите от системата на Тicketportal.bg тук и тук

Предлагат се още в книжарници Booktradeing, Office1 Superstore и бензиностанции OMV. Можете да се присъедините към събитията във фейсбук тук и тук.

Напомняме ви, че и другите постановки, които бяха преместени, поради дъждовете, ще се играят на нови дати на сцената в парка, както следва:

• “Изневери в повече” – на 23 юли
• “Aз, досадникът” – на 26 юли
• “Мариус 50” – на 8 септември
• “Грамофонът” – на 9 септември 
• “Черното пиле” - на 10 септември

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови