Кейси Aбрамс води състава на Postmodern Jukebox в София

Скот Брадли изпраща най-звездния си каст от музиканти у нас

OFFNews 22 октомври 2019 в 10:40 2414 0

Не някой друг, а именно Кейси Абрамс е част от състава на Postmodern Jukebox, които идват в София на 7 декември, в Club Music Jam.

Специален гост и водач на групата е Кейси Абрамс - емблемата на Postmodern с така прочутия кавър All About That Bass с над 55 млн.гледания и също винтидж Umbrella-та на Рияна. Какво да кажем за Кейси, освен че е от основателите на музикалното чудо PMJ и че българските фенове го чакат да дойде от години. Ето – този път той идва!

Носителят на Грами, известният като „Tambourine Guy” Тим Къбърт е другият специален гост в състава. Момчето с неизчерпаема енергия, харизма и най-веселото сценично поведение – запомняща се част от кавъри с вокали Морган Джейм, Тара Люис.

Вон Смит е третата звезда с уникалния състав за София. Участник в American Idol от 2009 г. и подгряващ артист на Лейди Гага в Австралийското й турне през 2012. Знаем го от кавърите на Shake It Off на Taylor Swift и Cry My a River на Justin Timberlake. „Върнете Вон Смит отново!” казва публиката за него и Скот Брадли го изпраща пак в България.

Тъмнокосата Сара Нимиц е поредното бижу в съзвездието PMJ. Певица, текстописец и обещаваща актриса. Феновете на PMJ я познават с изпълнения като Love Yourself на Justin Bieber, Hey Ya! на Outkast и Bad Romance на Лейди Гага.

Кристина Гати е другият вокалист в звездния състав. Позната от кавърите на Stay With Me на Sam Smith, Womanizer на Бритни Спиърс и най-вече с дрезгаво - кадифения си тербър и джаз интерпретациите на гениалния Скот Брадли.

Златокосата красавица Оливия Купър Харис и композиторът, тромпетист и изпълнител Бени Бенак III допълват най-първокласния състав от музиканти, който Скот Брадли изпраща към Европа. Има и, разбира се, степ танцьор – Джабу Грейбейл.

Postmodern са в Софиия на 7 декември, Music Jam Club - парти Welcome to the Twenties 2.0. В продажба са последните билети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews