Кино в Парка на Военната академия 12 – 15 септември

OFFNews 12 август 2019 в 12:18 3110 0

„Кино в парка“ е страхотна идея, която екипът на Арт Фест с удоволствие реализира вече четвърта поредна година. В началото на есента, когато вечерите са още топли, залезите – омайни и се опитваме да запазим енергията от лятото, под прекрасните, все още зелени корони на дърветата, гражданите и гостите на София имат възможност да гледат #КИНО на открито в парка на Военната академия „Г. С. Раковски“.

Традиционният час е запазен – 20:30.

Дните са четири на брой – между 12 и 15 септември, а филмите са сред най-търсените, обсъждани, харесвани, интригуващи заглавия, които възхищават специалисти и киномани в цял свят.

Това са „Джебчии“ на изключителния японски майстор Хироказду Корееда, „Щастливият Лазаро“ на омайната италианска разказвачка Аличе Рорвахер и великолепният, разтърсващ „Капернаум“ на ливанската актриса и режисьор Надин Лабаки.

Специален акцент в програмата е ексклузивната премиерна прожекция на филма, който тръгва в разпространение на кино в същия ден – „Граница“ на провокативния режисьор Али Абаси. 

Препоръчително е предварителното закупуване на билети онлайн тук.

Билетите са на цена 10 лева, онлайн и на място, 90 минути преди прожекцията

„Кино в парка“ е инициатива на София Филм Фест и се осъществява в партньорство със Столична община и Парк на Военна академия „Г. С. Раковски“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови