Клуб Ялта с ударна доза техно и този уикенд

ОFFNews 23 януари 2018 в 15:12 2978 1

След изминалия "Таkeover" с двама от артистите на Apollonia и второто издание от поредицата "Elegant Touch Showcase" е време за последния клубен уикенд на клуб "Ялта" за януари.

В петък (26 януари) зад пулта на Rооm 2 ще се качи една от водещите фигури в холандския нощен живот - диджеят Joey Daniel. Той ще пуска цяла нощ, без прекъсване. На 27 януари в Rооm 1 ще чуем удължения сет на Andrea Oliva, а съботната вечер ще открие един от резидентите на клуба - Diass.

В петък, от старта на вечерта в 23:30 часа до нейния финал ще се наслаждаваме единствено на музиката на Joey Daniel. Роден в Ротердам, той е един от най-разпознаваемите холандски техно артисти. От любител на техно партитата, той бързо се качва на сцената и става резидент на световноизвестни клубове.

В събота, старт на вечерта ще даде Diass, а след него в Rооm 1 ще чуем удължения сет на швейцареца Andrea Oliva – име с утвърден международен статут. Музиката започва да го влече от 12-годишна възраст, а на 16 вече работи в магазин за плочи, където се учи да свири. Малко по-късно вече има участия в топ клубове в Швейцария.

За този уикенд клубът отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 20лв.

Повече пoдробности за програмата на клуб "Ялта" може да намерите на официалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови