Клуб Yalta отваря врати за новия сезон (програма)

За откриващото си парти клубът кани Cristoph и Joey Daniel в Room 1

ОFFNews 02 октомври 2017 в 13:29 4385 0

След последното парти на открито на Летище София с Марк Найт, клуб "Yalta" отваря врати с една от най-разнообразните си и вълнуващи програми. Новият сезон започва обещаващо на 6 октомври в компанията на Cristoph, Joey Daniel и Runo.

Този петък клубът ще стартира сезон 2017/2018 с един от титаните на съвременната прогресив хаус музика – Christoph. Въпреки че още в самото начало издава за лейбъли като Selador и Truesoul, aнгличанинът прави най-големия си пробив през 2016 г., когато се присъединява към лейбъла на Hot Since 82 – Knee Deep in Sound.

Една година по-късно той затвърждава позициите си, като подписва с два от най-легендарните лейбъла – Bedrock (John Digweed) и Last Night on Earth (Sasha). Работата му за двата лейбъла хваща вниманието на още едно легендарно име от електронната сцена – Eric Prydz, който му дава възможност да се изяви като първия артист, подписал с Pryda Presents (най-новия лейбъл на Prydz), а самото одобрение на Eric говори за разцъфтяващата кариера на Christoph.

Заедно с него на сцената на Room 1 ще видим и Joey Daniel. Артистът, чиято кариера може да бъде обобщена като напълно заслужено изкачване до славата. Ключова фигура в холандския нощен живот, Joey е бил гост на почти всеки утвърден клуб и фестивал.

Откриващото парти на клуба ще започне с Runo – резидент на клуба от 2014 г. и добре познато име на българската хаус сцена.

През октомври в Room 1 на клуба ще чуем още: Tale of Us, DiscoPigg Yoshida и Ramsey Hercules на 14.10, които ще предложат едно по-различно диско парти.

На 20.10 Liubo Ursiny ще върне поредицата партита "TAKEOVER", заедно с Thugfucker в Room 2.

В събота, на 21.10, поле за изява ще бъде дадено на Runo и първото издание на "Elegant Touch Showcase".

Месечната програма ще завърши на 27.10, отново в интимната Room 2 на YALTA CLUB с Diass и No Orders.

От този сезон клуба представя и нова услуга - Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани единствено на място.

За повече информация посетете официалния сайт на клуб "Yalta" или страницата му във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови