Клуб Yalta посреща декември със Soul Fiction и ударна доза хаус

ОFFNews 27 ноември 2017 в 12:49 4388 0

Aко сте посещавали парти на дуото Soul Fiction, със сигурност сте го запомнили. Ако пък не сте – сега е моментът.

Идната събота, 2 декември, в клуб "Yalta" основните действащи лица зад проекта ще ни разходят из дебрите на soulful, deep, afro-tech и afro-deep теченията, ще ни заредят с много енергия и ще пренесат дансинга в едно по-вълнуващо измерение.

Проектът Soul Fiction се ражда благодарение на общата страст на Николай Панов (Soulful Traveller) и Георги Елисеев (George Quest) към хаус музиката. Вече шеста година двамата усилено допринасят за обогатяването на родната клубна сцена.

Освен че стоят зад редица партита с талантливи музиканти, те стартират и първата по рода си серия от събития, фокусирани изцяло върху дансинга – House Dance. Тяхна е заслугата и за гостуванията на световни имена като Djeff Afrozilla, Zepherin Saint, Ralf Gum, Ian Friday, Rancido, DJ Angelo, Jose Marquez, Eva Gardner, Boddhi Satva и други.

Едната движеща сила в Soul Fiction – Soulful Тraveller, започва да се изявява като DJ през 2010 година и за кратък период от време гостува в почти всички ъндърграунд клубове в столицата и по Черноморието. Неговият специалитет е afro-deep-soulful house музиката и през последните 7 години се утвърждава като основния виновник за разпространението на стила на родна почва. Сетовете се отличават с дълбочина и са истинско музикално и душевно пътешествие.

Също толкова въздействаща е и музиката на George Quest, който се захваща с грамофоните професионално още през 2004 г. в САЩ. Изявява се в множество жанрове, но истинската му любов е хаусът. Пускал е в редица клубове у нас, както и отвъд океана в Ню Йорк, Чикаго, Ню Джърси и много други, като е споделял пулта с някои от най-утвърдените имена от сцената, включително Kevin Yost, Black Coffee, DJ Spinna, Tony Humphries, Atjazz, Ian Friday, Mark Farina и други.

Мястото за разнообразен и качествен soulful, deep, afro-tech и afro-deep хаус в събота, 2 декември, ще е Yalta Club, Room 2. Цената на входа е 10 лв.

Повече подробности за програмата на клуб "Yalta" може да намерите на официалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови