Кола потече от фонтана пред общината в Пловдив

ОFFNews 15 септември 2017 в 12:52 10382 2

Снимка kapana.bg

Кола потече от фонтана пред общината в Пловдив. 

Тя е специална диетична кола, разработена по рецепта на концептуалния американски художник Майк Буше, предаде сайтът kapana.bg.

Той реализира инсталацията си в рамките на фестивала "Нощ/Пловдив 2017", който започва днес и за първа вечер ще обхване цели три нощи. 

От сутринта авторът на инсталацията е пред фонтана, за да наблюдава реакциите на хората. А най-радостни са тези на децата, които се опитват да пийнат от колата с дълги сламки. 

С творението си Буше иска да провокира хората да се замислят за нездравословното хранене и консуматорското общество, допълва още сайтът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

18.09 2017 в 00:56

Чакай да ти обадя друго.
Значи, нали сега във Флорида върша оная Ирма. И хората уплашени - ометоха магазините. Имаше снимка от такъв магазин - всичките стелажи празни, няма и един бонбон. По пода се въргалят скъсани кашони. И само два стелажа съвсем пълни - никой не е взел нищо.
Правилно - целите - с кока кола:))

12021

1

bls

15.09 2017 в 14:00

С фонтан от Кола иска да се замислят за консуматорското общество .. ми да пусне безплатни свински вратни пържоли за да накара хората да се замислят за храненето с месо, да пусне безплати цигари за да ги накара да се замислят за тютюнопушенето .. смешник.