Коледен концерт на Горан Брегович в Пловдив

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка.

OFFNews 09 октомври 2018 в 13:32 2778 0

След невероятния успех на първия концерт на Горан Брегович в Пловдив и разпродаването му за уникално кратко време легендата на сръбската музика се завръща за второ представление, чийто организатор е АРТ БГ. Датата на новото шоу е 18 декември, а мястото - зала С.И.Л.А .

По този начин рок звездата на бивша Югославия ще успее да зарадва всички свои почитатели в България, които не успяха да присъстват на 28 септември, когато Брегович „взриви“ емблематичния Античен театър с музиката си, а стотиците фенове си тръгнаха в пълна екзалтация след един невероятен двучасов спектакъл, включващ най-доброто от творчеството на големия музикант.

На 18 декември, малко преди Коледа, Брегович отново ще излезе на сцената с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“.

Специално за публиката в Пловдив гениалният музикант ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечинка“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка.

Билетите за събитието вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лв., както и онлайн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови