Концертът на Kitaro в София се отлага за 12 ноември

Събитието ще се проведе в зала 3 на НДК

OFFNews 02 май 2017 в 14:07 3372 0

Поради промяна в графика на турнето на Кitaro в Източна Европа, концертите на артиста в България и Румъния се отлагат.

Събитието в България ще се проведе на 12 ноември 2017 в зала 3 на НДК. Носителят на "Грами" и основател на ню ейдж музиката ще представи пред българската публика проекта си "Kojiki and the Universe".

Повече от три десетилетия музиката на Kitaro вълнува и превзема публиката от всички краища на света с уникалния си стил - микс от класическо, електронно и традиционно японско звучене.

Eдно изключително шоу с музика от любимия на артиста албум "Kojiki", който освен номинация за награда "Грами", печели първо място в класацията на Billboard за 8 поредни седмици. Концертът ще представи музикалната история за еволюцията на Вселената, съпроводено от впечатляващо визуално шоу, включващо снимки, предоставени от NASA.

За да станете част от пътешествието на Kitaro, може да закупите своя билет в ОМV и мрежата на Ивентим на цена от 50 до 90 лв.

Всички закупени билети ще важат за новата дата без презаверка. Повече информация и детайли за местата и разпределението на местата в новата зала може да намерите на eventim.bg.

Желаещите да върнат билетите си могат да го направят от 2 май до 9 юни на мястото, откъдето са закупени. Билети, закупени онлайн, могат да бъдат върнати в централния офис на Ивентим на адрес: София, ул. “6-ти Септември” №58.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews