Концертът на Стив Хакет от Genesis се мести на ново място

Калоян Константинов 09 май 2019 в 14:47 3489 0

Стив Хакет.

Концертът на Стив Хакет на 31 май ще бъде с нова локация – клуб Music Jam, намиращ се на ул. „Пиротска“ 5. Рок легендата ще подари на българските си фенове едно много специално шоу.

В своето турне Стив Хакет, водещият китарист на великата британска рок група Genesis, има голям брой клубни участия, защото самият той иска да е максимално близо до феновете си и атмосферата да бъде наистина вълнуваща. Ето защо концертът на легендарния музикант на 31 май ще се състои в новооткрития столичен клуб Music Jam. Уникалната атмосфера на клуба, озвучаването и светлинните ефекти, единствени по рода си в България, ще допринесат за невероятното изживяване.

Всички закупени билети за Зала 1 на НДК ще важат без презаверка. Те ще бъдат позиционирани в клуба, в зависимост от ценовите категории, спрямо приложената схема. Music Jam ще предложи на всички, закупили билети за концерта в НДК, едно питие комплимент. Разбира се, който не е доволен от смяната на залата, може да получи повече информация за връщане на билета си, като се свърже с организаторите до 26 май 2019 на имейл адрес: [email protected].

Ограничено количество допълнителни правостоящи билети, с цена 60 лева, са налични в мрежата на Eventim, както и на касата на Music Jam.

Първи етаж:


Втори етаж:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови