Ламбо: Животът преминава много бързо, искам да ме запомнят като актьор

OFFNews 24 декември 2017 в 14:14 7931 1

Багажът на миналото ми е много претоварен, много неща са се случили в този мой активен живот. Най-важното е, че той премина с много весели, щастливи моменти. Имало е и тъжни, но това прави животът интересен - разнообразието.

Това каза Стефан Данаилов в навечерието на Рождество Христово по БНТ. 

Животът преминава много бързо. Въпросът е да има съдържание в него, това е много важно за мен. И когато се наложи вече да се поукротя, да седна сам в размисли, установих, че моят живот е минал пълноценно, заяви актьорът. Той призна, че обичта на толкова много хора винаги го е радвала.

Постарах се да не спекулирам с тази народна обич. Имал съм моменти, в които си мисля, че обществото не ме понася. Имал съм тежки размисли да се оттегля от актьорската професия, много преди да се захвана с политиката, но винаги нещо ме е връщало и най-вече това беше жена ми Мария, призна той. 

Според Данаилов актьорът трябва да бъде харесван от публиката, но е много важно да има късмет.

Талантливият човек рано или късно избуява, излиза. Няма как да покриеш един талант, ако той самият не си попречи... И другото много важно - колко време ще удържиш да бъдеш горе нависоко, да бъдеш в устата на хората в добрия смисъл на думата, отбеляза той.

Хората са ме видели като актьор, обикнали са ме като актьор, овации съм получавал като актьор и, разбира се, искам с това да ме запомнят, каза още Ламбо. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11800

1

limlim

24.12 2017 в 17:50

Няма как да стане - да ни помнят само с хубавото и да забравят останалото. В сила е за всички, дори за Ламбо...