Легендата Джон Клийз пристига в София с 'Последен шанс да ме видите преди да умра'

OFFNews | 13 декември 2018 в 10:58 | 3517 |1

Живата легенда в световната комедия Джон Клийз пристига в България за първото си стендъп комеди шоу у нас. Клийз е спечелил милиони фенове с несравнимия си хумор, култовата комедийна трупа "Монти Пайтън" и сериала Fawlty Towers. 

Шоуто на Клийз ще бъде в зала 1 на НДК на 4 септември. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Зад организацията на шоуто стоят българските промоутъри от Комеди.бг и Комеди Клуб София, които са "виновниците" у нас последните години да са гостували най-големите имена в световната комедия - Джими Кар, Еди Изард, Стивън Кей Амос, Даниел Слос и други.

С черния си британски хумор, господин Клийз много често бива наричан Кръстника на съвременната комедия. Неговата Комедийна трупа - Монти Пайтън (в която той е съосновател) често e определяна, че е за комедията това, което Бийтълс са за музиката.

Джон Клийз е на турне с неговото най-ново шоу, което носи името "Последен шанс да ме видите преди да умра". Позитивно и оптимистично, точно в стила на Клийз.

Повече информация може да откриете във Фейсбук събитието на шоуто, както и в сайта Comedy.bg.

Препоръчани материали
OffAman

Рейтинг : 1000

13.12 2018 в 11:53 1
+ 0
- 0
Легенда. Велик актьор. Нищо , че предния път като беше в София на въпроса "Успяхте ли да разгледате София" той отговори "Да. Мисля, че трябва да го започнат отначало"