Madchild от легендарните Swollen Members на живо в София на 13 май

ОFFNews 27 април 2017 в 17:56 3673 0

В началото на май клуб "Mixtape 5" приветства поредната неумерена доза хип-хоп за всички нови и стари ценители на остроумните рими и качествения бийт.

На 13 май Madchild каца в София, за да заяви на българските си фенове вселенските истини от “Monster” и “Runaway” без претенция и с истинско хип-хоп чувство. Основната съставна част от Swollen Members пристига у нас с шоуто си и с някои от парчетата от предстоящия да излезе през юли нов албум – “The Darkest Hour”.

Момчето с тъмно минало, асоциирано с тежки наркотици, безспорно е една от емблемите на съвременната хип-хоп сцена.

Доказал на света, че е над всички прози, той е част от култовия рап формат Swollen Members. С тях Madchild реди едни от най-истинските преобръщащи статуквото рими за нашето време. От 2012 канадецът действа по своя собствен рап път със соло албуми, които разбулват духовете със силните си послания и музика.

“Dope Sick” от 2012 и все още неиздаденият “The Darkest Hour” са илюстрация на креативността и безспорния талант на лудото дете на рапа.

Българският съпорт е поверен на едни от най-добрите в злите рими на родната сцена, а именно: Wosh MC, Sеcta и Atila, а Feel и Akasha ще се грижат за музикалното оформление преди или след живото редене на скорострелни рими за ценители.

Ограничена бройка билети „Ранно Пиле“ са вече в продажба на цена от 10 лв. Първите 50 ще могат да ги закупят ексклузивно от бар „Петък“.

Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Ticketlogic.

Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)

За повече информация следете фейсбук страницата на събитието

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови