'Мъжът на жена ми' на Мариус Куркински с голямо представление в НДК

ОFFNews 07 септември 2018 в 15:59 4076 0

Постановката “Мъжът на жена ми” с режисьор Мариус Куркински, по текст на Миро Гавран и с участието на Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев върви убедително към своето представление номер 200. То ще се случи на 30 март 2019 г. в зала 1 на НДК от 20.00 ч, а билетите за специалното издание на спектакъла вече са в продажба.

В подкрепа на тримата актьори ще се включи и цял филхармоничен оркестър. Автор на текста е Миро Гавран – един от най-големите хърватски драматурзи.

Премиерата на “Мъжът на жена ми” бе през февруари 2014 г. От тогава до сега постановката се радва на силен интерес от страна на публиката. 

Билетите за представление № 200 на “Мъжът на жена ми” на 30 март в зала 1 на НДК са с цена от 15 до 40 лв. (според мястото в залата). Продават се ексклузивно в интернет в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят и от Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ.

Повече за “Мъжът на жена ми”:

Много смях и философски размисли очакват зрителите, които още не са гледали постановката на Мариус Куркински. В нея сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Главната женска роля е поверена на прекрасната Мария Сапунджиева. В ролите на мъжете, които се борят за нейната любов, и с много хумор заплитат интригата на сцената, са любимите на публиката - Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Според режисьорът, пиесата не може да се нарече точно комедия, но е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Една комедия, в която персонажите живеят греховно и го осъзнават, достигат много прозрения, но не се променят. Още със заглавието си “Мъжът на жена ми” ни обещава интересно, атрактивно и опасно-смешно преживяване, в което дори изневярата е погледната под смешен ъгъл.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови