Moonspell и Rotting Christ с концерт в София на 17 ноември (видео)

ОFFNews 15 февруари 2019 в 12:31 2627 0

BGTSC официално обяви, че Moonspell и Rotting Christ са потвърдили концерта си в България на 17 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от общо турне, преминаващо през 50 града в над 25 държави.

"Moonspell" e португалска готик метъл група, създадена през 1989 г., все още под името Morbid God. Бандата имат твърдо готик звучене с нотки на дуум-дет метъл, но според Фернандо най-точното определение е "дяволска музика".

"Ротинг Крайст“ e основана през 1987 и е сред първите метъл групи в Гърция и на Балканите. Нейният стил, често определян като мелодичен блек метъл, се променя с времето: първото им демо от 5 песни е смесица от грайндкор и блек метъл, а в средата на 1990-те години се ориентира към готика. Самите членове на групата предпочитат да определят музиката си като „дарк метъл“.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 18 февруари билетите ще са на цена от 40 лева. След това и до деня на концерта цената ще е 45 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови