Най-после: A Pale Horse Named Death с концерт у нас (видео)

ОFFNews 10 юни 2019 в 14:31 2231 0

BGTSC представя: Концерт на A Pale Horse Named Death, който ще се състои тази година на 20 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „Season Of The Dead Tour 2019”, представящо най-доброто от групата.

В бруклинската банда A Pale Horse Named Death участват бивши членове на Type O Negative и Life Of Agony. Бандата е сред групите със силна фен база в Европа, а в началото на годината издадоха пореден албум озаглавен "When The World Be Undone", с който направиха турнета в Европа и Америка.


Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До края на юни билетите ще са на цена от 35 лева. След това и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe 
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv 

Предстои обявяването на допълнителна информация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови