Никълъс Кейдж счупи глезен при снимки в България

OFFNews 26 април 2017 в 10:18 28379 2

Холивудският актьор Никълъс Кейдж, който е на снимки в България, пострада и беше приет по спешност във Военномедицинска академия с фрактура на глезена. За това съобщи bTV, като се позова на източници от лечебното заведение.

На Кейдж му е оказана медицинска помощ, бил е прегледан, а лекарите са изразили готовност да го оперират веднага. Екипът на звездата обаче е отказал операция у нас и актьорът е заминал със спешен полет за Лос Анджелис, където ще се подложи на лечение.

От ВМА са се свързали с лекаря на Кейдж в САЩ и са уточнили какви точно са фрактурите и общото състояние на актьора. Именно личният лекар е забранил операцията да бъде извършвана в България.

Никълъс Кейдж вероятно е пострадал по време на снимките на сцена за новия полицейски екшън "Код 211", който се снима у нас от киностудията "Ню Бояна Филм".

Кейдж е в България от средата на април и трябваше да остане за около три седмици, докато траят снимките му за ролята на ченге, което се опитва да осуети един от най-големите банкови обири през 80-те.

В България актьорът беше придружен и от най-големия си син Уестън, който също така участва в снимките на филма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

26.04 2017 в 11:46

Един БИВШ добър артист...........едва ли някой си спомня КОГА изигра последната си добра роля, аз се сещам на първо четене за “Лице на заем“, може би щото по ТОЗИ сценарии СЕГА PURE EVIL подмени ИСТИНСКИЯ Доналд Тръмп......

14355

1

neverland

26.04 2017 в 11:02

Ех, пак се изложихме пред чужденците, това от което ни е най-много страх.

А дали той случайно или някой друг му го счупил :)

От друга страна, сега като го видим че накуцва в някой следващ филм, със задоволство ще си казваме "това не е игра, нали си строши краката, като беше у нас" :)

Баце, как лекарят му(най-вероятно частен) ще позволи на нашите касапи да оперират!? Лекарят му сигурно гледа на нашите доктори като на примати, които се обучават как да слагат марли :) Бап самолета, бап частната клиника и не се занимава :)