'Нощ на ансамблите 4' с нова дата - 14 май

Поради голям интерес организаторите обявяват и втора дата – 15 май

OFFNews 10 март 2020 в 17:17 2342 0

Поради официалната забрана за провеждане на масови прояви на закрито събитието “Нощ на ансамблите 4”, което бе насрочено за тази сряда, 11 март се премества на нова дата - 14 май 2020 г. Фолклорното събитие с участието на трите наши най-големи и представителни състави – ансамбъл “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, ще се състои в зала 1 на НДК от 19:30ч. на 14 май. Закупените до този момент билети ще важат без презаверка за новата дата 14 май.

Също така, поради големия интерес, организаторите обявяват и втора дата на същото събитие – 15 май, пак в зала 1 на НДК от 19.30 ч.

Последни бройки билети за 14 май и билети за 15 май се пускат в продажба днес (вторник) в системата на Ticketportal.bg или тук.

В "Нощ на ансамблите 4" - ансамблите “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, се готвят да изпълнят едни от най-новите си произведения за първи път пред софийска публика! Части от новите им програми ще се редуват с класически произведения от репертоара на всеки от ансамблите, които са истински шедьоври в българското танцово и музикално изкуство.

Освен в системата на Ticketportal.bg, билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ.

Присъединете се към събитието във фейсбук тук.
Билети можете да вземете от тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови