Нов български филм разказва за тежката борба с хероиновата зависимост (тийзър)

ОFFNews 17 септември 2018 в 13:32 12941 0

Нов български филм ще разказва за истинската история на журналиста Весела Тотева и нейната борба с хероиновата зависимост на фона на особената динамика на 90-те години.

Очаква се лентата да излезе на голям екран през 2019 г., а официалният тийзър на първия пълнометражен филм на режисьора Яна Титова е вече факт.

След успеха на документалния “88 MHz“ Титова избира да акцентира на темата за тежката борба със зависимостта. „Доза щастие“ проследява период, в който наркотиците стават широко достъпни в България, а борбата с тях е истинско изпитание на волята. Главната женска роля е поверена на Валентина Каролева, за която това е дебют в киното, след завършването на актьорско майсторство в Лондон. В действителност, с този филм Валентина приема изключителното предизвикателство да се превъплъти в ролята на своята майка - Весела Тотева.

Основните мъжки роли също са поверени на млади актьори. Димитър Николов, познат от множество театрални постановки и късометражни продукции, както и от филмите „Безкрайната градина“ и „Христо“. Александър Алексиев, любим на публиката от „Възвишение“, „Откраднат живот“ и първия спортен сериал „При щангистите“.

Вижте официалния тийзър на филма в прикаченото видео.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови