Нови лица влизат в петия сезон на 'Откраднат живот'

OFFNews 29 януари 2018 в 10:06 6109 0

Снимка Личен фейсбук профил

Нови лица влизат в следващия, пети сезон на медицинския сериал "Откраднат живот". Дългоочакваната премиера ще е на 27 февруари по Нова телевизия, а сериите се снимат в момента.

В новите епизоди зрителите ще видят Велислав Павлов, който има впечатляваща кариера в театъра, а вече и в киното. Последната му роля е във "Вездесъщият", а холивудски продукции си е партнирал с Вал Килмър, Морган Фрийман, АНтонио Бандерас, Джон Кюсак, Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен и др. На театралната сцена го харесва лично Мариус Куркински и го взема за постановката "Кралят Елен" в Народния театър. Тв зрителите го познават и като Александър от сериала "Отплата".

В "Откраднат живот" Павлов ще играе хирург с тежко минало, който има брат рентгенолог. В тази роля влиза друго ново лице - Димитър Захариев, който има множество изяви в театъра и една номинация за Аскеер. В сериала двамата лекари са останали сираци и преминали през различни трудности, а по-големият брат (Велислав Павлов) се опитва да покровителства по-малкия.

Димитър Захариев Снимка Theatre.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови