Новият агент 007 ще е чернокожа жена

OFFNews 15 юли 2019 в 13:26 7477 2

Снимка Vianney Le Caer/Invision/AP

Лашана Линч.

Новият агент 007 ще бъде чернокожа жена, съобщават източници от Холивуд, цитирани от "Дъ Мейл". Даже се знае и кой ще влезе в ролята: 31-годишната актриса Лашана Линч.

Те все пак правят пояснение - Джеймс Бонд ще продължи да бъде мъж и дори ще бъде изигран от Даниел Крейг в предстоящия 25-и филм от поредицата за шпионина. Титлата на агент 007 обаче ще премине в чернокожата жена. Очаква се в следващите епизоди тя да продължи да играе, а Бонд да се пенсионира от британските тайни служби.

В новата лента Бонд ще си почива в Ямайка, но ще бъде повикан обратно на работа, за да се бори с нов злодей. "В началото на филма има сцена, в която М казва: "Влез, 007", и вместо Бонд там влиза Лашана, която е черна, красива и жена. Това е шокиращ момент, който да те накара да си изпуснеш пуканките. Бонд все още е Бонд, но го заменят като 007", казва източникът.

Новината предизвика спорни реакции в интернет, като някои хора горещо одобряват смяната, а други я осъждат под претекст, че е расистка квота. Това се случва само дни, след като се разбра, че актрисата, която ще изиграе русалката Ариел в бъдещия игрален филм на "Дисни", е чернокожата Хали Бейли, вместо червенокоса бяла актриса.

Миналата година продуцентката на филма Барбара Броколи каза пред "Гардиън", че никога няма да има жена Бонд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3900

2

минувач

16.07 2019 в 08:01

Повечето от масмедиите в САЩ, както и Холивуд са управлявани от глобалисти през последните 1-2 десетилетия. Ако журналистите или актьорите се отклонят от "правата линия" бързо им пресъхват ангажиментите, настъпва суша и започва голямото вайкане... Само много известни имена като Клинт Йиствууд, Джон Войт и пр. могат да си позволят да изразяват друго мнение без да им пука.

3900

1

минувач

16.07 2019 в 07:44

Преди време гледах филм за двора на крал Артур в който един от рицарите беше черен. Човек се чуди да се смее ли, да плаче ли... Както казваше един приятел - "Лaйна с ориз" :-)