Остават броени дни до концерта на Sting в София, Chinchilla ще е специален гост

OFFNews 29 май 2019 в 20:30 4078 0

Британската суперзвезда Sting пристига в София тази седмица, за да подари на българската публика един невероятен концерт в Арена Армеец.

Турнето My Songs започна преди няколко дни, а България е една от първите държави, които ще станат част от обиколката на музиканта. На 24 май излезе и едноименният албум My Songs, който включва едни от най-големите хитове на Sting, белязали кариерата му, в нов прочит и аранжимент. Албумът е наличен в стандартна и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg.

Sting пристига в България заедно с голям екип и с личния си готвач. Концертът ще е наистина специален и впечатляващ. Самият музикант описва турнето като „живота му в песни“.

Специален гост на концерта ще бъде младата поп изпълнителка - Chinchilla. Тя дебютира през 2019 със забележителния си сингъл, “Elements”, с който пречупва музикалните жанрове. За кратко време тя набира изключително голям брой фенове по целия свят.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард “Асен Йорданов“ няма да бъде затворен. От СМЕ приканват всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме.

Chinchilla ще се качи на сцената около 20:00 часа, а Sting около 21:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови